Nachtbrakers: 03/04 Met: Animal Crossing, The Legend of Zelda en Call of Duty

Hallo allemaal! Het is alweer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de Nachtbrakers. Er is weer genoeg gebeurd deze week, met het uitstel van The Last of Us 2 als de grootste tegenvaller. Gelukkig zijn er deze week ook leuke dingen gebeurd in de game-industrie. Zo heeft Activision een remaster van de campagne van Call of Duty: Modern Warfare 2 uitgebracht en gaan er geruchten rond dat er meerdere remasters van geliefde Mario-games uit gaan komen. Voor deze nacht heb ik in ieder geval weer een aantal leuke nieuwtjes bij elkaar gesprokkeld, dus laten we snel beginnen.

Nachtbrakers Jolien

  • Square Enix besloot eerder deze week om de fysieke versie van Final Fantasy 7 eerder te versturen vanwege het coronavirus. Nu hebben ze definitief aangekondigd dat mensen die de game digitaal willen aanschaffen gewoon tot 10 april moet wachten. Dat is wel een beetje naar van jullie Square Enix…
  • PlatinumGames vierde grote aankondiging bleek om een 1 april grap te gaan… Fans waren hier natuurlijk niet blij mee en nu heeft PlatinumGames een vijfde bekendmaking aangekondigd als goedmakertje. Laat dit beter meer info zijn over Bayonetta 3 PlatinumGames…
  • Gisteren had Claudia het over iemand die Hyrule uit The Legend of Zelda had nagebouwd in Animal Crossing: New Horizons. Nu heeft iemand dat gedaan met Pallet Town uit Pokémon. Geloof je me niet kijk hieronder maar!
  • Het tweede seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is bijna afgelopen. Daarom kunnen spelers dit weekend twee keer zoveel xp verdienen. Grijp je kans dus als je deze game in bezit hebt!
  • Noord en Zuid Amerikanen moet helaas iets langer wachten op de Mario feat Levi’s kledinglijn. Door het coronavirus heeft de collectie daar vertraging opgelopen.
  • De Skater-game, Skater XL, komt blijkbaar in juli op verschillende platformen. Skatefans opgelet dus?
  • De Resident Evil 3 remake is pas net uit en de fans zijn nu al pissig. Het blijkt dat Sony een bepaalde rok van Jill heeft gecensureerd. Waar gaat dit over?
  • Hey kennen jullie Enchanted Portals nog? Die Cuphead-kloon waar iedereen overheen viel? Na een tijdje afwezig te zijn geweest , na de backlash die ze kregen, zijn ze weer terug op Kickstarter. Oh oh…

Enchanted Portals5

Dit was het weer voor de Nachtbrakers deze week. Nu is het tijd om het weekend te starten en even te relaxen. Hoe kan dat nou beter dan met muziek? Deze week heb ik gekozen voor het nummer No Vacancy van OneRepublic met Amir. Dit nummer dook opeens weer op in mijn Spotify-lijst en sindsdien kan ik niet meer stoppen met luisteren. Het was dit of Toss a Coin to your Witcher, dus ik denk dat ik jullie iets bespaard heb. Fijn weekend allemaal en ik zie jullie volgende week weer.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?