Nachtbrakers: 02/12 met Ghost Recon Breakpoint, Death Stranding en Destiny 2

Ooh kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vi... Wat? Nou, helemaal niks dus. Ik geef het ook gewoon op. Laten we dat neppe feest direct inruilen voor Kerst. Dan zetten we al die zwarteroetveegregenboogpieten met een enkeltje op de boot terug naar Spanje en kan die ouwe met zijn goud vergulde wandelstok er lekker in een roeibootje achteraan dobberen. Al is er één ding van mijn verlanglijstje wel in vervulling gegaan. Het is namelijk weer maandag en dat betekent een nieuwe nachtbraker. Heuj! Zit je goed? Ik wel. Komt 'ie.

Nachtbrakers Patrick

 • Ik knal er gelijk goed in met nieuws voor de fighting-liefhebbers onder ons. De super vorm van Broly komt namelijk volgende week naar Dragon Ball FighterZ. Nice!
 • Het nieuwe seizoen van Destiny 2 staat bijna voor de deur. Deze week worden details onthuld van wat Season of Dawn ons te bieden heeft. Het seizoen volgt het huidige Season of the Undying op, dat tot en met 10 december loopt.
 • Dean Hall was lead developer voor DayZ en heeft nu zijn eigen studio Rocketwerkz opgericht. Als je daar werkt heb je best een chille baan, want je mag daar zelf je eigen tijd indelen. Voor mijn werkgever: kijk je even mee?
 • Een nieuwe update voor Red Dead Redempion 2 is vandaag uitgerold. De problemen waardoor pc's crashen worden met deze update verholpen.
 • Death Stranding is een game die je echt helemaal geweldig vindt of helemaal niks. Toch wordt er bij Hideo Kojima al een beetje gevist naar een eventueel vervolg. De meester zelf laat nog even in het midden of er een vervolg komt, maar áls het er komt dan moeten ze weer van nul af aan beginnen. Verdere toelichting hierop gaf hij niet. Zo kennen we Hideo weer.
 • Witte sokken zijn al een behoorlijke tijd uit de mode, maar dat duurt niet lang meer. Binnenkort kun je namelijk helemaal cool over straat met deze Untitled Goose Game-sokken. Ik denk dat ze onze Timo enig zouden staan.
 • Slecht nieuws voor de retro-gamers onder ons, want de Atari VCS is uitgesteld. De console zou eigenlijk deze maand verschijnen, maar dat is nu verschoven naar maart 2020.
 • Newsfash: het merk PlayStation is deze week 25 jaar geworden. Voel je je al oud?
 • Vond je Overcooked! een leuke game? Dan is Tools Up! zeker de moeite waard. In deze game maak je geen recepten, maar ga je klussen. De essentie is verder hetzelfde. Check de releasetrailer maar.
 • Nintendo organiseert na een succesvol eerste seizoen binnenkort een nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. Kijk, dat is nog eens een mond vol. Probeer dat maar eens tien keer snel achter elkaar te zeggen zonder in de fout te gaan.
 • Straimium Immortaly komt naar consoles. Ken je de game niet? Ik ook niet. Maar het ziet er in ieder geval uit als iets dat je niet moet spelen als je drugs op hebt.

Dat was 'm weer lieve lezer. Je hebt zojuist weer een bak aan nieuwtjes tot je genomen. Voordat ik je ga verlaten vandaag, heb ik nog even een lekker deuntje voor je uitgekozen. Morgen is er weer een nieuwe nachtbraker met onze Delano. Volgende week is ondergetekende natuurlijk weer van de partij. Dan spreken we elkaar weer. Nu heb ik nog wat voer voor je hoedenplank.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?