Nachtbrakers: 02/09 met Fall Guys en Black Ops Cold War

Het is weer september. De scholen zijn weer begonnen. Of ja, deels dan. Online lessen, ik moet er nog erg aan wennen. Gelukkig moeten de docenten dat net zo goed. Vooral de wat oudere, die niet zo goed weten hoe Microsoft Teams werkt. Dat is voor een keertje wel grappig, maar na een tijdje zou je toch wel weer eens graag gewoon les willen hebben. Nee, ik had ook nooit verwacht dat die zin ooit uit mijn mond zou komen. Maar ja, de Coronatijd doet gekke dingen met ons allemaal. Laten we eens kijken of deze tijd ook nog rare dingen heeft gedaan met de gamewereld.

Nachtbraker Eilish

  • De beta van Marvel's Avengers op de PlayStation 4 is officieel de meest gedownloade beta van PlayStation ooit. En dan tellen we de beta's van de PlayStation 3 ook mee. Ontwikkelaar Square Enix bevestigde dit nieuws. De statistieken van de PC en de Xbox One wilden ze helaas niet delen, maar ze hebben zich met de beta ook vooral op de PS4 gericht.
  • Rocket League krijgt een nieuwe competitive rank, genaamd 'Supersonic Legend'. Dit is onderdeel van een gratis update die de game binnenkort gaat ontvangen. Grand Champion zal opgesplitst worden in drie tiers, zoals de andere ranks. En daar komt de Supersonic Legend nog bovenop. Er is nog geen specifieke datum voor de gratis update, maar de ontwikkelaar geeft aan dat het 'ergens in het midden van deze maand' zal zijn.
  • Fall Guys krijgt een nieuwe uitdaging. Een gigantische hamer genaamd 'Big Yeetus'. De naam is erg toepasselijk, want als je erdoor geraakt wordt, dan wordt je gelanceerd. Of ja, 'geyeet'. Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt via de Twitter-account van Fall Guys. Daarbij wordt ook verteld dat Big Yeetus random tevoorschijn kan komen in de levels, om het nog even wat uitdagender te maken.
  • Vanaf 9 september kun je er in Sea of Thieves voor kiezen om een trouwe viervoeter als metgezel te nemen. Of ja, kiezen. Niet zozeer kiezen. Want hoe kun je nou nee zeggen tegen die puppy oogjes? De Vaults of the Ancients-update brengt ons dit godsgeschenk. Jammer voor de mensen die al geld hadden neergelegd om een kat te krijgen in de game. Want laten we even eerlijk zijn: honden zijn duizend keer leuker.
  • Call of Duty: Black Ops Cold War zal weer een oude bekende bevatten: Frank Woods. Maar dan wel met een andere stemacteur. Dat viel niet zo goed bij James C. Burns, de originele stemacteur van het personage. Hij deed de stem van Woods in Black Ops, Black Ops 2 en Black Ops 4. De fans zijn er niet zo blij mee. Maar ja, daar heeft de Call of Duty-franchise wel vaker mee te maken gehad.
  • De Chinese open-world RPG Sands of Salzaar krijgt deze maand een Engelse versie. Momenteel wordt deze getest in een gesloten beta. De game werd in januari op Steam gelanceerd en was meteen een grote hit. In de eerste week werden er 50.000 exemplaren verkocht. Helaas was de game alleen verkrijgbaar in het Chinees, waardoor hij voor spelers uit andere landen niet erg toegankelijk was. Dat gaat nu veranderen.
  • De eerste update van Microsoft Flight Simulator is live en je kunt hem zowel via Steam als de Microsoft Store downloaden. De update installeert in principe automatisch, maar de ontwikkelaars 'adviseren dringend' om de game gewoon in zijn geheel opnieuw te installeren. Vooral als je al problemen hebt gehad met het installeren op zich. Jep, daar gaat weer een dag van je leven.
  • De Super Girl Gamer Pro esports league houdt zijn online finales in oktober. De esports competitie, die alleen toegankelijk is voor vrouwen, heeft een prijzenpot van 30.000 dollar. De spelers die in de top zitten bij CS:GO, LoL en Hearthstone maken kans op die geldprijzen.
  • De ontwikkelaars achter Halo hebben een nieuw project: Scavengers. Dus, mis je de Halo-games en ben je toe aan iets nieuws? Bekijk dan nu de gameplay trailer van deze shooter. Het wordt een free-to-play PvPvE. Ja, dat klinkt verwarrend, ik weet het. De game heeft elementen van zowel PvE als PvP. Gelukkig kunnen we er nu een beeld bij hebben, dankzij de trailer.

Dat zijn toch weer allemaal mooie ontwikkelingen in het landschap van de games. Helaas moet ik tijdens mijn online colleges wel mijn camera aanzetten, anders zou ik gewoon lekker kunnen gamen. Maar hé, je kunt niet alles hebben. Gelukkig zijn er nog weekenden. We hebben in ieder geval weer een hoop om naar uit te kijken. Nu ga ik weer terug naar keer op keer afgemaakt worden in Dead by Daylight. En ja, ik heb er nog steeds plezier in. Vraag me niet hoe. Ik sluit af met dit pareltje, dat ik onlangs van mijn vader op LP heb gekregen.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?