Nachtbrakers: 02/06 met Valorant en Paradox Interactive

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Nachtbrakers heb geschreven, dus hopelijk komt het goed. Wesley heeft even een aantal dagen vrij genomen, waardoor je het even met mij moet doen! Ik heb het zelf de laatste twee dagen ook even rustig aangedaan. Meestal staat Pinksteren in het teken van de jaarmarkt met familie en het eten van suikerspinnen,maar dit jaar heb ik gewoon lekker gebarbecued met mijn ouders. Helaas heb ik alweer bericht gehad van mijn studie, dus volgende week moet ik weer aan de slag. Omdat we allemaal wel wat afleiding kunnen gebruiken, ga ik snel door naar alle nieuwtjes.

Nachtbrakers Anita

  • De mobiele game Hogwarts Mystery heeft een season pass gekregen. Waarom vertel ik dit? Omdat ik er serieus over nadenk om wat van mij verzamelde Gemstones te gebruiken om al die rewards binnen te harken. Maar de geruchten gaan dat het elke maand terugkeert, tja ik geef geen geld uit aan mobiele games… nog niet.
  • De Valorant Pro Division heeft de afgelopen dagen een aantal namen bekendgemaakt die in de divisie gaan spelen. Ondertussen zijn er zowel spelers als hele teams aangekondigd, waaronder professionele gamers van Counter-strike. Het grappige is dat bijna niemand weet wat de Valorant Pro Division is. Daarom gaan ze morgen om 2 uur de belangrijkste vragen beantwoorden. Ik ben in ieder geval benieuwd.
  • Anno 1800 heeft vandaag een nieuwe dlc en gratis update gekregen. In de Bright Harvest dlc staan de boeren centraal, terwijl de update er onder andere voor zorgt dat schepen aangepast kunnen worden. Waar ik zelf erg enthousiast over ben is dat er nu een optie is om de oerlelijke elektriciteitsmasten onzichtbaar te maken. Benieuwd wat ik van de nieuwe dlc vind? Hou vooral de site in de gaten.
  • Paradox Interactive heeft een nieuwe studio geopend. De studio Paradox Tinto in Spanje staat onder leiding van Johan Andersson en gaat zich richten op het strategie-genre. De komende tijd gaan zij zorgen voor de updates en dlc’s voor Europa Universalis IV. Daarna willen ze graag een nieuwe strategie-game ontwikkelen. Hopelijk wordt dat een game waar je niet eerst tien dlc’s voor moet aanschaffen, wil je een beetje plezier hebben.
  • Op zoek naar nieuwe games voor de Nintendo Switch? De actie avonturen game QV komt deze zomer uit voor de console. Het meisje Qube moet zorgen voor de balans tussen de verschillende werelden en wordt vergezelt door een pinguïn. De pinguïn is het hoogtepunt van de game natuurlijk, maar er zijn ook puzzels en ze kan krachten gebruiken.
  • Als je net zoals ik weg ben van survival city-builders dan is Dawn of Man een interessante game om te spelen. De game begint bij de prehistorie, maar loopt vervolgens door tot de ijzertijd. Dawn of Man krijgt binnenkort een update dat schilden en maliënkolders toevoegt. De screenshots zien er ontzettend goed uit, dus ik kan niet wachten om de game weer te spelen.
  • Als je sinds gisteren opeens vaker doodging dan normaal in Call of Duty: Warzone, terwijl je de tegenstander niet eens kon zien, dan kan ik verklappen dat het niet aan jou ligt. Een glitch laat spelers zichzelf in de prone-positie zetten. Op hun eigen beeldscherm loopt het karakter gewoon, maar voor de andere spelers zijn ze niet te zien. Hierdoor kunnen zij andere lekker neerknallen, zonder enige schade te krijgen. Hopelijk wordt dit snel opgelost.
  • Ik had het al even over de Valorant Pro Division, maar Valorant is vandaag officieel uitgekomen. Naast dat ze een te gekke trailer hebben vrijgegeven verliep de release niet helemaal soepel. Zoals wel vaker met nieuwe titels konden de servers het niet helemaal aan, waardoor Riot Games de servers offline heeft moeten halen om dit op te lossen. Ondertussen werkt ook de season pass van de game niet helemaal. Je zou toch denken dat Riot Games hier bekend mee is, gezien hun League of Legends Client net niet uit elkaar valt.
  • Wesley viert vaak de verjaardagen van games in zijn Nachtbrakers, dus dat volg ik lekker op. Hearts of Iron IV viert aanstaande zaterdag zijn vierde verjaardag. Om dit te vieren heeft Paradox Interactive een speciale stream aangekondigd. Op 10 en 11 juni strijden vier ontwikkelaars tegen vier streamers. Ze zijn gebonden aan een natie dus de ontwikkelaars spelen als Duitsland, terwijl de streamers spelen als het Verenigd Koningkrijk. Dit interesseert me eigenlijk helemaal niet, maar kijk er gerust naar :D.

Dat waren we even alle nieuwtjes die ik vandaag voor jullie bij elkaar heb geraapt.De nuttigheid spat er echt van af, maar ik heb je waarschijnlijk wel even afgeleid. Een Nachtbraker kan natuurlijk niet eindigen zonder muziek, dus heb ik een mooi nummer voor jullie uitgezocht. Ik weet dat Wesley altijd eindigt met wat hiphop, maar naast NF ben ik daar helemaal geen fan van. In plaats daarvan deel ik een nummer die ik weer heb herontdekt. Two Steps From Hell zou dit jaar voor het eerst naar Europa komen met hun tour, maar je kunt wel raden hoe dat afgelopen is. Ach ja, ik wacht al zo lang dat een jaartje extra ook niet meer uitmaakt. Dus sluit je ogen maar en geniet van de dromen die het nummer brengt.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?