Nachtbrakers: 02/03 met Elden Ring, Street Fighter en Oekraïne

Geplaatst:
Aangepast: 4 maart 2022 12:43

Sodeju zeg, het is alweer woensdag. Wat gaat de tijd toch altijd lekker snel. Dat is mooi, want dan hoef je dus minder lang uit te kijken naar de volgende Nachtbraker. Zo is het ook weer. Ik heb ook vandaag weer kosten noch moeite gespaard om een bomvolle Nachtbraker voor je samen te stellen vol met heet nieuws. Dus als jij klaar bent voor de vloedgolf aan nieuwtjes, dan ben ik het ook. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw. Nachtbrakertje, kom maar gauw!

onbekend

  • Er is een nieuwe patch uitgerold voor Horizon Forbidden West. De patch moet crashes verhelpen, wat problemen bij quest teniet doen en nog veel meer problemen fixen. Mocht je dus hiervoor problemen hebben ondervonden, dan is de kans aanwezig dat deze met patch 1.06 nu verholpen zijn.
  • Heb je je Steam Deck al binnen? Pas dan even op dat je niet probeert om er Destiny 2 op te spelen. Bungie heeft namelijk een statement naar buiten gebracht dat mensen die dat proberen zullen worden gebanned. Niet echt wenselijk natuurlijk. De reden van de ferme taal van Bungie is niet echt bekend.
  • Het ziet ernaar uit dat niemand minder dan Ezio richting Fornite komt. Op Twitter zijn namelijk afbeeldingen gedeeld waarbij Ezio in Fortnite-achtige stijl te zien is. Ben jij al klaar om in Assassin's Creed-stijl Fornite te verkennen?
  • Er is een Elden Ring mod in omloop die ervoor zorgt dat je de game kunt pauzeren. Toch wel een gemis in de game. Dit gaat overigens wel ten koste van de mogelijkheid om de game online te kunnen spelen. Dus je moet kiezen welke van de twee je het liefst wilt.
  • Alice: Madness Returns doet zijn naam eer aan en returned naar Steam. Na vijf jaar gesteggel is deze game eindelijk weer speelbaar via het platform van Valve.
  • Hartstikke leuk zo'n Elden Ring mod dat de mogelijkheid biedt je game te pauzeren, maar wat dacht je van deze dan? Deze mod zorgt ervoor dat je Elden Ring kunt spelen met een Ring Fit controller. Haal hem dus maar weer uit het stof en werk aan de kilootjes terwijl je je vijanden afslacht.
  • Capcom heeft zich de woede van fighting-game liefhebbers op de hals gehaald. Zij willen namelijk een vergunning systeem in het leven roepen. Dit betekent dat iedereen die een toernooi organiseert voor Street Fighter V en waarschijnlijk straks ook Street Fighter 6, een vergunning moet aanvragen. Het maakt daarbij niet uit of je een klein lokaal toernooitje wil organiseren met een paar dorpsgenoten of een groot toernooi. Het mag geen verrassing zijn dat veel mensen daar niet op zitten te wachten.
  • Afgelopen zondag werd de Pokémon Presents presentatie gehouden en het had niet veel gescheeld of het was niet doorgegaan. De onthulling van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is toch doorgegaan, omdat alles al klaar en gepland was, maar The Pokémon Company heeft dus overwogen het evenement op te schorten. Reden hiervoor is de oorlog in Oekraïne.
  • Dat het al bijna een week een ramp is in Oekraïne is dus niemand ontgaan. Veel landen hebben sancties opgelegd aan Rusland, maar Oekraïne is van mening dat het altijd meer kan. Zij hebben nu Sony en Microsoft opgeroepen om gamers uit Rusland te toegang tot hun consoles te ontzeggen. Dit heeft vice premier Fedorov via Twitter opgeroepen.

Dat was hem weer voor het nieuws van vandaag. Dus kruip lekker onder de wol en geniet van je nachtrust. Om je daar een beetje bij te helpen heb ik weer een muziekje uitgezocht voor de nacht. Dit keer niemand minder dan Sebastián Yatra met het nummer Los Oruguitas. Slaap lekker en we zien elkaar hier morgen weer.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord