Nachtbrakers: 01/10 met de Pokémon-anime, Shawn Layden en Borderlands 3

Geplaatst: 2 oktober 2019 00:00

Dag lieve vrinden van de Nachtbraker, de dinsdag is zowaar weer aangebroken en je weet wat dat betekent! Delano meld zich deze nacht en staat voor je paraat met dé afsluiting van jouw dag. Van dinsdag springen we over op de woensdag, wat inhoudt dat het weekend nog maar twee werkdagen verwijderd is. Nouja, voor de meeste mensen dan, want ik werk zaterdagen en zondagen vaak ook. Er zijn vandaag weer genoeg dingen gebeurd in game & tech-land en daar gaan we natuurlijk weer bij stilstaan. Deze week gaan we het hebben over de Pokémon-anime, Shawn Layden en Borderlands 3. Pak nog even vlug die snack erbij en voorzie jezelf van een lekker glaasje drinken. Zit je er klaar voor? Ja? Oké, daar gaan we!

  • Ben je bekend met Dota Auto Chess? Het is een soort van Hearthstone, maar dan in een schaak-setting, en met Dota-personages. Deze game komt in 2020 naar de Nintendo Switch en PlayStation 4. Dit heugelijke nieuws werd onlangs bekendgemaakt op een fan meeting in Tokyo
  • Je kent het bedrijf Logitech wel toch? Precies. Zij kopen live streaming software specialist Streamlabs op. Dit geintje kost het bedrijf na schatting zo'n 89 miljoen Amerikaanse dollar.
  • Borderlands 3-fans opgelet. Er komt een 'Anniversary Celebration'-event aan. Om precies te zijn gaat deze viering over een maand plaatsvinden. Het evenement bestaat uit meerdere onderdelen, maar in de eerste week mag je zeldzamere drops verwachten van sommige bosses. Maak je zelf alvast klaar zou ik zeggen.
  • De topman van de PlayStation-divisie binnen, beter bekend als Shawn Layden, vertrekt bij Sony. Het nieuws werd recent wereldkundig gemaakt via een Tweet op het officiële Twitteraccount van PlayStation. Geen persbericht, geen aankondiging, niks! Een Tweet! Fu*k de pers, welkom in 2019.
  • Als we onze vrinden van Bethesda mogen geloven, dan zitten er weer updates in de pijplijn voor Fallout 76. Je weet wel, die Fallout game die het ehm.. net niet was? Er is nog weinig bekend, behalve dat we volgend jaar een publiekelijke test-server mogen verwachten.
  • SEGA heeft een nieuwe trailer gereleased voor haar nieuwe game: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Jawel, de iconische aapjes keren terug naar je televisiebeeldscherm. Dat is al weer even geleden, hé?

  • Ontwikkelaar Bungie, bekend van de Destiny-serie, heeft te kennen gegeven binnen nu en vijf jaar een nieuwe niet-Destiny game uit te willen brengen. CEO Pete Parsons liet dit doorschemeren in een interview met nieuwswebsite IGN.
  • De kogel is door de kerk mensen. We weten ein-de-lijk wat er met de Pokémon-anime gaat gebeuren. Maar belangrijker, wat er met onze vrind Ash Ketchum gaat gebeuren. Nou, hij keert gewoon terug. Jep, zijn avontuur gaat gewoon verder. En jullie maar huilen dat ie zou verdwijnen. Hij krijgt trouwens wel een nieuwe vriend.. of vriendin.. wat is het eigenlijk? Oordeel zelf maar:
  • Er komt binnenkort een officiële stylus voor de Nintendo Switch. Kunnen we weer een klein beetje dat DS-gevoel krijgen. Nu alleen nog een Picto Chat-applicatie en dan kan ik vredig sterven.
  • Ze zijn helemaal dolle geworden bij PlayStation. Het jaarlijkse abonnement is nu voor de helft van de prijs verkrijgbaar. Ook de maandelijks opzegbare-variant is in prijs gehalveerd. Als klap op de vuurpijl zijn er een paar hele toffe games toegevoegd aan de bibliotheek. Nee maar echt hele toffe. God of War, Uncharted 4: A Thief’s End, Infamous Second Son en Grand Theft Auto V zijn toegevoegd aan de dienst.
  • In een vorige Nachtbraker benoemde ik het al. Call of Duty voor op de mobiel. En ook in onze wekelijkse podcast Game-Over spraken we er even over. De game is inmiddels gelanceerd dus je kunt lekker gaan knallen. Tenminste, als je de kans krijgt om langer dan vijf seconde in leven te blijven.
  • De Mobile RPG-game Dragon Quest of the Stars krijgt een volgend jaar een release in het Westen. Vooralsnog is de game alleen beschikbaar in Japan. Op 30 oktober dit jaar nog start de beta-lancering van de game op Android. Dragon Quest gaat het Westen domineren. Let op mijn woorden.

Joaa zeet'tie, dat was ie weer voor de dinsdag. De Nachtbrakers zit er helaas weer op. Hopelijk heb jij er weer net zo van genoten als dat ik heb gedaan. Er is vandaag veel gebeurd in gameland, meer dan dat hier staat. Nou nog een bonus dan: morgen begint het League of Legends wereldkampioenschap en er komt zelfs al een Europees team in actie. Ja, ik heb daar ontzettend veel zin in. Ik hoor je denken: 'Delano, we hadden bijna een Nachtbraker zonder League of Legends.. en toch begin je er weer over.' Sorry not sorry! Traditiegetrouw sluiten we de Nachtbraker af met een vette plaat, dus blijf even hangen. Alvast welterusten en succes met de rest van je week!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord