Nachtbrakers: 01/07 met Cyberpunk 2077 en Worms

Goede avond allemaal! Het is alweer juli, wat gaat de tijd toch snel. Ik ben blij als dit jaar voorbij is. Nog maar een paar maandjes, moet te doen zijn toch? Laten we hopen dat er tegen die tijd nog iets over is van de wereld. En nog belangrijker: dat er nog steeds games worden gemaakt. Alleen de muggen. Die mogen van mij uitsterven. Ze zijn verschrikkelijk. Ze moeten altijd mij hebben. Oké, ik dwaal af. Terug naar de games.

Nachtbrakers Eilish

  • In Cyberpunk 2077 is de wall-running feature verwijderd 'om design-relateerde redenen'. In de eerste gameplay video van de game kregen we te zien hoe je kon wall-runnen met messen die uit je armen komen. Dat kan nu helaas niet meer.
  • Valorant gaat voortaan transparanter zijn over wat er gebeurt met spelers die aangegeven worden. Als jij een speler rapporteert, krijg je vervolgens ook te horen of diegene ook echt gebanned is of niet.
  • De nieuwe Worms-game wordt een real-time arena shooter voor 32 spelers. Het wordt dus de eerste real-time Worms-game ooit. En er is nu een nieuwe trailer van de game te bekijken. Ik krijg al weer helemaal zin om op de meest chaotische manieren mijn vrienden overhoop te schieten. Oké, dat kwam er misschien enigszins verkeerd uit.
  • Gehackte Roblox accounts zijn bezig mensen over te halen om op Trump te stemmen. Aparte manier om gehackte accounts te gebruiken, ja dat kun je wel zeggen. En dan te bedenken dat de game voornamelijk door kinderen onder de 16 jaar wordt gespeeld.
  • Twitch heeft een nieuw kijkers-record bereikt. In het laatste kwartaal zijn er maar liefst vijf miljard uur aan video's en streams bekeken op Twitch. Niet heel verrassend natuurlijk, aangezien veel mensen hun huis niet uit mochten. Maar wel een leuk feitje.
  • Als je in de Sims altijd liever huisjes ontwierp dan het rond commanderen van jouw Sims, is dit echt iets voor jou. In Townscaper kun je super schattige stadjes bouwen. De game is nu in Early Access op Steam.
  • De map van Season 3 van Fortnite bevat blijkbaar een geheime locatie, namelijk een eiland dat verborgen ligt onder water. Net als de originele map, verandert deze af en toe. Aangezien water centraal staat in dit seizoen, kan een eiland onder water eigenlijk ook niet ontbreken.
  • Afgelopen dinsdag maakte de chat app van Discord een initiatief bekend waarmee ze hun service opener en toegankelijker willen maken voor communities buiten de gamewereld. De Twitter-account van het esports team van het Amerikaanse leger maakte de fout om hierop te reageren met 'UwU'. Ja, oef.
  • Gwent, de game die is afgeleid van The Witcher 3, heeft een gratis expansion erbij gekregen. Gwent: Master Mirror brengt mijn favoriete bad guy uit The Witcher 3: Hearts of Stone terug, Gaunter O'Dimm. Nu wordt het echt interessant, want deze spiegel-verkoper is meer dan alleen dat.

Dat was het helaas alweer. Maar hé, genoeg leuke nieuwtjes om over na te denken toch? Ik heb in ieder geval wel even genoeg om over na te denken. Al wil ik eigenlijk helemaal niet meer nadenken, aangezien ik juist eindelijk vakantie zou moeten hebben. Maar goed, ik ben nooit goed geweest in vakantie nemen. Daar ben ik zelf onderhand ook wel achter. Niet dat de muggen die hier op me azen me überhaupt een momentje rust zouden gunnen. Oké, ik ben aan het klagen. Excuses. Ik sluit mijn Nachtbraker af met het eerste nummer waar ik aan moest denken bij de maand juli. Van m'n favoriete artiest ever. Bye bye en tot over twee weken!

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?