Nachtbrakers: 01/06 met Pokémon en One Piece

Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe Nachtbraker! Vorige week had Patrick het van mij overgenomen, maar ik ben weer terug met de leukste nieuwtjes. Hebben jullie kunnen genieten van het mooie weer? Van het weekend heb ik genoten van een avondje op het strand met kampvuur. Daar bleef het dan helaas wel weer bij, want vandaag ben ik druk bezig geweest met school en de nodige huishoudelijke activiteiten. Toch kan ik mij best goed voorstellen dat de terrassen lekker vol zaten vanmiddag. Uit eten en een filmpje pakken kan gelukkig ook weer. Daar ben ik toch wel heel erg blij mee aangezien een vakantie er deze zomer niet in zit. Hopelijk kunnen jullie ook net zo genieten van deze Nachtbraker. Let's gooo!

Nachtbrakers Celine

  • Een tijdje terug ben ik weer begonnen met het spelen van Pokémon GO. Je moet toch wat als je naar buiten wilt en jezelf wilt vermaken hè? Helaas was de game even offline vanavond vanwege een update, maar daar krijgen we dan ook weer wat voor terug. Er komen twee nieuwe evenementen, een nieuwe Research Breakthrough reward met Trapinch en Pokémon in Galarian-vorm.
  • Nog meer Pokémon-nieuws! Er komt een nieuw Pokémon bordspel genaamd Battle Academy. Het spel is gebaseerd op de fysieke Pokémon-kaarten die je kan ruilen met andere spelers. Zoals verwacht is het bedoeld voor twee spelers en bevat het spel drie decks. Meer hierover gaat nog komen. Pokémon Battle Academy wordt gereleased op 31 juli 2020.
  • Ben je ook benieuwd naar het 13e seizoen van Fortnite? Er gaan allerlei teasers rond die een indicatie geven voor het volgende evenement. Het is nog niet helemaal duidelijk wat het gaat worden, maar ongetwijfeld iets met water. Misschien een overstroming in Fortnite?
  • Hoewel sommigen het geluk hadden om Valorant vervroegd te kunnen spelen met een speciale code, is de game vanaf morgen waarschijnlijk toegankelijk voor iedereen. Per regio verschillen de tijden waarin Valorant wordt gereleased, maar voor Europa komt de game uit tussen 1 uur 's middags op 1 juni en 10 uur 's avonds op 2 juni.
  • Vandaag heeft Bandai Namco aangekondigd dat Cracker wordt toegevoegd aan One Piece: Pirate Warriors 4. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt Cracker deel uit van Big Mom's leger. De devil fruit die hij heeft gegeten staat hem toe om een leger van biscuit-mannetjes te creëren wanneer hij maar wilt. Hieronder zie je hoe dat er dan uitziet.

Cracker

  • Nieuws over Animal Crossing: New Horizons is bijna niet meer te ontkomen. Er is een nieuwe dienst aan de game toegevoegd genaamd Dodo Airlines. Deze dienst is in handen van Dodo, een pelikaan waarbij je items kan verkopen of naar huis kan laten verzenden terwijl je nieuwe eilandjes aan het ontdekken bent.
  • De alpaca-koppel Cyrus en Reese uit Animal Crossing zijn getrouwd! Gefeliciteerd Cyrus en Reese! Het stel is bekend van Animal Crossing: New Leaf, maar besloten om hun bruiloft te houden op Harvey's Island in Animal Crossing: New Horizon. Cyrus en Reese hebben jouw hulp nodig om foto's te maken van hun bruiloft, en daar krijg je dan weer items voor terug. Gek genoeg vieren Cyrus en Reese hun bruiloft de gehele maand juni, dus heb je nog tijd om wat leuke kiekjes te schieten.
  • Nintendo heeft vandaag een video gedeeld met alle games die vorige maand zijn toegevoegd aan de eShop. Hoewel ik veel plezier beleef met mijn PlayStation 4 en pc, staat een Nintendo Switch ook wel op mijn lijstje van dingen die ik wil halen. Kijk en beoordeel zelf maar!

We zijn aangekomen bij het einde van de Nachtbraker. Een positieve start voor de maand juni zou ik zeggen. Ik sluit het af met de beste soundtracks van mijn favo anime; One Piece! Met 929 afleveringen staat het nog steeds hoog in het lijstje bij anime-liefhebbers en dat is volledig te begrijpen naar mijn mening. Een avontuur met Luffy en zijn crew heeft mij nooit verveeld en de muziek is daar één van de vele factoren van. Veel luisterplezier en tot volgende week! Sayonara ^^

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?