Nachtbrakers: 01/04 met Persona 5 Royal, Cyberpunk 2077 en Death Stranding

Hallo allemaal! Welkom bij mijn eerste editie van de Nachtbrakers. Voor degenen die het nog niet weten werk ik sinds kort voor Gameliner. Jezelf inlezen over alle nieuwtjes rondom games en dit delen met jullie vind ik helemaal awesome! Want wat is nou niet leuker dan van je hobby je werk maken?! Oh en trouwens, uit de persconferentie van vanavond blijkt dat we nog een maand langer thuis moeten blijven. Genoeg tijd om jullie te vermaken dus met de sappigste nieuwtjes uit de huidige game scene. Lets dive in!

Nachtbrakers Celine

  • Laten we gelijk met iets beginnen waar ik zelf heel blij van word; Persona 5 Royal is vandaag gereleased! Om enkele voorbeelden op te noemen zijn er nu nieuwe personages, wapens, locaties en cutscenes beschikbaar met zelfs de mogelijkheid tot twee nieuwe eindes. Eigenlijk is elk detail uit Persona 5 meegenomen tot een uitbreiding. Tijd voor een reünie met de Phantom Thieves dus!
  • Het is 1 april! Een dag waar ik zelf geen speciale waarde aan hecht, maar Riot Games wel. Met hun jaarlijkse evenement April Fools' Day hebben spelers toegang tot speciale game modi en skins. De Pajama Guardian Cosplay skin van Urgot moeten jullie echt even checken, want die is werkelijk hilarisch! Dat heeft Riot Games goed voor elkaar gekregen.
  • Kan jij ook niet wachten op de release van Cyberpunk 2077? De game zou voorheen uitgebracht worden op 16 april 2020, maar is helaas verschoven naar 17 september 2020. Anyways, ontwikkelaar CD Projekt Red werkt nu samen met studio Pure Arts om beeldjes te maken van het spel variërend van personages tot aan motorfietsen. Pure Arts heeft al eerder gamegerelateerde beeldjes gemaakt waaronder van Assassin's Creed en Dark Souls. Die van Cyberpunk lopen wel van 229 tot aan 799 Amerikaanse Dollar.. Of dat het waard het is mag je zelf oordelen.

Cyberpunk1

  • Ook Niantic houdt zich netjes aan de regels. Pokémon GO kan makkelijk vanuit huis gespeeld worden doordat er meerdere verschillende Pokémon te vangen zijn op vaste plekken. Toch zijn de fans er niet tevreden mee. Kilometers rondlopen in huis om een ei te laten broeden is niet bepaald praktisch..
  • Twitch Prime biedt elke maand gratis games aan. Het addertje onder het gras? Je moet je wel aanmelden voor een lidmaatschap. Voor de maand april zijn de games Turok, Etherborn, Lightmatter, Earthlock en Kathy Rain gratis. Daarnaast ontvang je elke maand exclusieve in-game loot, een gratis abbonement op Twitch.tv en alle voordelen van Amazon Prime. Goeie deal toch om een lidmaatschap te verzilveren?
  • Voor de dierenliefhebbers is er goed nieuws, want de South America Pack voor Planet Zoo is aangekondigd en deze verschijnt binnenkort al! Als je dertig seconden van je tijd kunt missen, dan kun je met deze korte trailer alvast in de stemming komen.
  • Kojima Productions en Sony Interactive Entertainment hebben de nieuwe update van Death Stranding gereleased waardoor de fotomodus beschikbaar is. Een hint van mr. Kojima himself: met de physhic photo mode kun je geesten spotten in de game. Leuk extraatje toch?
  • Wisten jullie dat er een manga bestaat van Mario? De Super Mario-kun manga is al sinds 1991 ontzettend populair in Japan. Viz Media meldde dat er nu ook een Engelse versie van gaat komen onder de naam Super Mario Bros Manga Mania. Deze zal eind 2020 gereleased worden.
  • Animal Crossing: New Horizons is populairder dan ooit! Het is de beste manier om met vrienden af te spreken en op avontuur te gaan terwijl je thuis zit. Zo deelt Nerd Attack! ook QR codes met spelers voor outfits of items om je game nog leuker te maken. Dit variëert van Naruto outfits tot aan een schilderij van Mona Lisa.

Het zit er weer op voor vandaag! Ik hoop dat ik jullie heb kunnen vermaken. In deze bizarre tijd is het vooral belangrijk om positief te blijven denken. Probeer vooral te genieten van de dingen die je al hebt en richt je huis opnieuw in voor de verandering. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimde mindset. Iets waar we allemaal wat aan hebben nu! Om af te sluiten deel ik één van mijn favoriete nummers met jullie. Enjoy your night peeps <3

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?