Nachtbrakers: 01/04 met Halo 2, West of Dead en Resident Evil 2

April Fools is voorbij en daar ben ik ontzettend blij mee. Ja, bij ons thuis was de stemming meer geweldig hoor. Iedereen maakte de leukste en vooral origineelste grappen die je maar kan bedenken. Wat een bullshit. Anyway, fuck die shit, let's talk games. In gameland blijft het gelukkig druk en ik zou het ook niet anders willen. Beetje kut dat ik nu moet stoppen met DOOM Eternal om dit gezwets op papier te zetten, maar goed. We gaan het vandaag hebben over Halo 2, Mortal Kombat 11, Resident Evil 2 en de nieuwste bèta voor West of Dead. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Goed nieuws voor de Halo-fans! De eerste flights voor Halo 2 gaan beginnen. 343 Industries gaat binnenkort de eerste spelers uitnodigen voor de testsessies. Halo 2 op de moderne pc? Hell yeah.
  • Ondode cowboys opgelet! Er is een nieuwe bèta van West of Dead gesignaleerd. Je hebt er wel een pc of een Xbox voor nodig, maar die zijn niet zo zeldzaam meer. Tot 13 april heb je de tijd.
  • Resident Evil 2 en Mortal Kombat 11. Heerlijke combi toch? De modder heeft wat zieke skins in de horror shooter verwerkt. Nu kun je als Frost, Skarlet of Cassie Cage spelen. Al denk ik dat zombies niet echt geduchte tegenstanders voor hun zijn...
  • Er zijn meer dan 50.000 schietgrage maniakken uit Call of Duty: Warzone geknikkerd. Zonde zeg. Het waren echter allemaal valsspelers, dus niemand gaat ze missen.
  • Apex Legends heeft wat aangename verassingen klaarstaan voor haar vijfde seizoen. Vooral Titanfall fans zouden er blij mee moeten zijn. Cooper en BT toevoegen! En snel graag!
  • De legendarische voice-actor Steve Downes draagt een steentje bij voor het goede doel. Als jij een speciale boodschap wilt van de Master Chief zelf, dan kan dat. De opbrengsten gaan deze maand naar het goede doel.
  • Rockstar verdient veel te veel centen aan GTA Online en Red Dead Online. Ze doneren echter 5% van de inkomst deze maand aan het goede doel. COVID-19 versus Rockstar, let's go.
  • De Borderlands games die naar de Nintendo Switch komen gaan relatief goed presteren. Ze gaan runnen in 1080p met 30 FPS. Ik speel ze liever op een andere console dan, maar goed. Ik ben ook blij dat een nieuwe publiek Krieg kan gaan meemaken.
  • in Maneater kom je niet alleen vissen tegen, maar ook gigantische reptielen. Bekijk deze trailer nog maar eens goed, dan zie je het geschubde gevaar voorbijkomen.

Nou dat was hem weer voor vanavond. Ik heb maar liefst dubbele moeite in deze editie gestoken. Waarom? Omdat dat idiote kutding niet weet wat opslaan betekent. Maar goed, vrede op aarde etc. Hij staat er en dat is wat telt. Ik ga jullie weer verlaten voor een weekje of twee. Als we het hebben over de Nachtbrakers dan hé. Mij zie je nog genoeg terug op de site, wees daar maar niet bang voor. Hier is een nieuwe track van mijn favoriete rapper. See ya.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?