Check hier alle PlayStation State of Play content

Naast 80GB ook 160GB PS3 aangekondigd

Sony heeft zojuist op de Games Convention naast een 80GB PS3 ook een speciale 160GB PS3 aangekondigd.

De 80GB versie zal voor 399,- euro verschijnen, en wel aanstaande vrijdag. Maar groter nieuws is misschien nog wel de speciale 160GB editie. Dit pakket zal voor 449,- euro verschijnen, maar speciaal eraan is dat je voor 70,- euro downloadbare content erbij krijgt. Of je dit nog moet downloaden of dat het al op de harde schijf staat is niet bekend.

De 160GB versie zal op 31 oktober dit jaar verkrijgbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?