Naamsverandering PSN-account komt begin 2019

Geplaatst:

Al jaren wordt er door PlayStation-fans gesproken over het veranderen van de naam van je PlayStation Network-account. Na vele geruchten is de kogel nu eindelijk door de kerk en heeft Sony officieel bevestigd dat deze functie er begin 2019 gaat komen.

PlayStation 4-bezitters moeten nog wel even geduld hebben op de nieuwe functie, aangezien deze eerst moet worden getest. Het wordt onderdeel van het PlayStation Preview Program, waarmee een klein groepje er al mee aan de slag kan. De eerste keer dat je jouw accountnaam veranderd is het gratis, daarna wordt het 9,99 dollar. PlayStation Plus-abonnees betalen de helft van dit bedrag. Je kunt er voor kiezen om je oude naam nog steeds te tonen naast je nieuw naam zodat vrienden niet in verwarring raken. Na de naamsverandering kun je dit echter niet meer terugdraaien, dus moeten spelers goed nadenken of ze hiervan gebruik willen maken.

In november kunnen spelers die worden uitgekozen voor het PlayStaion Preview Program de functie uitgebreid testen. Begin 2019 wordt deze dan uitgerold via een nieuwe firmware update en is het voor alle PlayStation 4-bezitters mogelijk om de naam van hun PSN-account te veranderen. Zijn jullie van plan om je PSN-naam te veranderen begin 2019?

Bron: PlayStation Blog
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord