Naamsverandering PSN-account komt begin 2019

Al jaren wordt er door PlayStation-fans gesproken over het veranderen van de naam van je PlayStation Network-account. Na vele geruchten is de kogel nu eindelijk door de kerk en heeft Sony officieel bevestigd dat deze functie er begin 2019 gaat komen.

PlayStation 4-bezitters moeten nog wel even geduld hebben op de nieuwe functie, aangezien deze eerst moet worden getest. Het wordt onderdeel van het PlayStation Preview Program, waarmee een klein groepje er al mee aan de slag kan. De eerste keer dat je jouw accountnaam veranderd is het gratis, daarna wordt het 9,99 dollar. PlayStation Plus-abonnees betalen de helft van dit bedrag. Je kunt er voor kiezen om je oude naam nog steeds te tonen naast je nieuw naam zodat vrienden niet in verwarring raken. Na de naamsverandering kun je dit echter niet meer terugdraaien, dus moeten spelers goed nadenken of ze hiervan gebruik willen maken.

In november kunnen spelers die worden uitgekozen voor het PlayStaion Preview Program de functie uitgebreid testen. Begin 2019 wordt deze dan uitgerold via een nieuwe firmware update en is het voor alle PlayStation 4-bezitters mogelijk om de naam van hun PSN-account te veranderen. Zijn jullie van plan om je PSN-naam te veranderen begin 2019?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?