Age of Empires: Mythologies

  • Ontwikkelaar Microsoft Game Studios
  • Eerste releasedatum 6 februari 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Mythologie op de DS

Uitgever THQ komt met een nieuwe Age of Empires op de proppen. Age of Empires: Mythologies mag het beestje heten en de game komt uit voor de Nintendo DS.

In Mythologies heb je de mogelijkheid met drie beschavingen te spelen: de Grieken, Egyptenaren en Noormannen. Dit doet sterk denken aan Age of Mythology op de pc, dus het is waarschijnlijk dat je in de game met vroegere helden kunt spelen en de krachten van de goden aan kunt roepen.

De game zal op dezelfde engine draaien als Age of Kings, een deel dat ook op de DS verscheen. Wanneer de game in Europa verschijnt is nog onduidelijk. De Amerikaanse release staat voor het najaar van 2008 gepland.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?