Mythic blij met het aantal abonnees van WAR

Jeff Hickman, executive producer bij Mythic, zegt blij te zijn met het aantal abonnees dat ze hebben in hun game Warhammer Online: Age of Reckoning. Het bedrijf had namelijk verwacht dat ze door de felle competitie op de MMO-markt veel klanten zouden gaan verliezen.

In een interview heeft Hickman gezegd dat ze hadden voorspelt ongeveer 750.000 gamers aan andere MMO's te verliezen, maar dat werden er uiteindelijk maar 300.000. Nog steeds een groot aantal natuurlijk, maar Hickman is er toch niet ontevreden mee:

We are super proud of our subscription numbers. We expected a hit from our competitors launch and the economy is tough right now. But our subs are growing, especially as we see people return from 'That Other Game'

Hickman sprak ook nog over de uitbreiding van de game naar Rusland. De game is daar net uitgebracht, en Hickman is vrij positief over de internationale mogelijkheden van WAR:

We are really excited about all of our international opportunities. We think that Russian players will love WAR and have been really enthusiastic about the game. We launched last night (5 februari, red) and the servers are filling up fast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?