Mysterieuze countdown online

Websites met enkel een mysterieuze countdown zijn tegenwoordig erg populair. Zo heeft ook Square Enix een site online geplaatst met enkel een countdown. We zullen dus moeten afwachten tot de countdown op nul staat.

Gelukkig zal dit niet al te lang duren want de countdown staat nu op 6 dagen en boven in de browser staat de code 0807. Square Enix komt dus hoogstwaarschijnlijk 7 augustus met een nieuwe aankondiging. Hopelijk belooft zo'n mysterieuze countdown veel goeds.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?