Myst Online sluit haar deuren binnen 60 dagen!

Creative director Ricardo Ranches heeft op het forum van GameTap aangekondigd dat Myst Online: Uru Live ermee gaat stoppen. GameTap sluit haar deuren aangezien Myst Online: Uru Live niet het succes behaald wat zij gehoopt had. Fans zijn hier niet bepaald blij mee, omdat de game net één jaar in de lucht is.

GameTap gaat echter wel gewoon samenwerken met ontwikkelaar Cyan, en dat Myst Online gaat verdwijnen betekent niet dat de serie ook zal gaan verdwijnen. Sterker nog, er zullen nog zeker vele opvolgers voor Myst komen. Myst Online: Uru Live zal over zestig dagen haar deuren definitief sluiten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?