My Friend Pedro

  • Ontwikkelaar DeadToast Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score -

My Friend Pedro ontvangt launch trailer

Nog even en dan is het zover. Vanaf morgen verschijnt My Friend Pedro op de markt, maar voordat dat zover is moet het natuurlijk eerst worden gevierd met een launch trailer.

My Friend Pedro is ontwikkeld door DeadToast Entertainment en is gebaseerd op een Adobe Flashgame. Al schietend baan je je een weg door de levels heen en moet je allerlei vijanden een kopje kleiner zien te maken. Door vijanden uit te roeien met behulp van speciale moves verdien je extra bonuspunten. Bekijk hieronder de launch trailer.

My Friend Pedro is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?