Check al onze gamescom content hier!

Muziekvideo's kijken met VidZone

Met het binnenkort te verschijnen gratis programma VidZone voor de PlayStation 3, kun je online muziekvideo's streamen. Dit is gratis voor de PAL gebieden. Ook is het mogelijk om zelf video's te uploaden. Zo kun je bijvoorbeeld eindelijk het bewijs leveren aan de rest van de wereld, dat je echt wel kunt zingen, door jouw Singstar video te uploaden. Natuurlijk zullen er ook andere games zijn, waarmee je via VidZone muziekvideo's kunt uploaden. Tevens fungeert VidZone ook als een muziekwinkel; je kunt nummers aanschaffen en op je harde schijf afspelen.

VidZone zal gratis te downloaden zijn uit de PlayStation store. Wanneer dit programma precies uitkomt is nog niet zeker. Het gerucht zwerft rond dat VidZone 4 juni verschijnt, dit samen met de nieuwe firmware update 2.80.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?