Mutations in DLC Left 4 Dead 2

Valve heeft op haar blog de aankomende DLC van Left 4 Dead 2 toegelicht. Er werd eerder namelijk gesproken over Mutations, een term die we nog niet eerder gehoord hebben in het Left 4 Dead universum.

Mutations komen uit samen met de nieuwe DLC The Passing. Dit blijken gameplay modi te zijn die elke week zal veranderen. De eerste week zal dit bijvoorbeeld Realism Versus zijn, waarbij de survivors extra benadeeld worden. Geen oplichtende pickups, instant kill witches en hoge schade!

Een andere mutation is Chainsaw massacre, waarbij de survivors alleen gewapend zijn met, gelukkig ongelimiteerde, kettingzagen.

The Passing zal vandaag moeten verschijnen, maar Valve brengt altijd zijn games en DLC uit als ze er klaar mee zijn. Hopelijk kunnen we deze week genieten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?