Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Multiplayer GTA: Chinatown Wars?

Rockstar heeft GTA: Chinatown Wars voorzien van een website. Heel veel staat hier nog niet op, maar wel een Nintendo Wi-Fi logo.

klik hier om naar de website te gaan van de game. Het is nog niet bekend wat Chinatown Wars gaat ondersteunen met Nintendo Wi-Fi. Zal het online multiplayer zijn of leaderboards? Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie!

GTA: Chinatown Wars zal in de winter van dit jaar uitkomen voor de Nintendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?