Multiplayer-demo en Avatar-kleding voor Operation Flashpoint 2

8 november verscheen Operation Flashpoint 2: Dragon Rising voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3. Voor de twijfelende gamers heeft Codemasters een multiplayer-demo uitgebracht voor de PC.

De demo is op de officiële website te vinden, onder het kopje 'Public Affairs'. Naast deze demo zal Codemasters binnenkort ook komen met Avatar-kledij van Operation Flashpoint 2. Wanneer deze kleding komt is nog onbekend, maar volgens de uitgever zullen ze spoedig verkrijgbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?