Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Multiplayer demo Burnout Paradise binnenkort offline

De multiplayer demo van Burnout Paradise zal binnenkort offline gehaald worden. Dit heeft Electronic Arts vandaag bekendgemaakt op hun site.

Met het offline halen van de demo wil EA zich gaan concentreren op de mensen die het spel gekocht hebben. De site meldt dat de demo 1 februari al offline is gehaald, maar deze datum is ondertussen verschoven naar 15 februari. Je zult dus nog eventjes gratis de demo kunnen spelen, maar daarna zal je er dus echt geld tegenaan moeten gooien en het complete spel kopen. Burnout Paradise is al enige tijd verkrijgbaar voor PS3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?