Multiplayer beelden GoldenEye 007

Nintendo heeft bevestigd dat GoldenEye 007 in november uit gaat komen. De nieuwe James Bond game, wat eigenlijk een remake is van de Nintendo 64 game zal een exclusieve Wii titel worden.

Op de E3 heeft men wat beelden geschoten van de game. In het onderstaande filmpje zie je uitgebreid hoe de multiplayer is van de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?