Mr. T komt met eigen game

Mr. T, beter bekend als B.A. Baracus uit The A-Team, gaat in zijn eigen game het tegen nazi's opnemen en wordt daarbij geholpen door niemand minder dan Will Wright. Ontwikkelaar ZootFly gaat de game, die op dit moment nog titelloos is, ontwikkelen voor meerdere consoles en belooft een mix van vecht-, platform- en puzzelelementen.

Mr. T gaat het dus opnemen tegen de nazi's op verschillende terreinen als industriële complexen, militaire basissen, tempels en de Zuid-Amerikaanse regenwouden. Zijn bondgenoot wordt daarbij Will Wright, de ontwerper van The Sims en Spore, die ontvoerd is door de nazi's en toch met Mr. T kan communiceren om hem verder te helpen.

Wanneer we de Mr. T game kunnen verwachten is niet bekendgemaakt, want ontwikkelstudio ZootFly is op dit moment de Prison Break game aan het afronden en gaat die natuurlijk eerst uitbrengen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?