Move zal huidige controller niet vervangen

Jack Tretton van Sony heeft in een interview gezegd dat de PlayStation Move niet de huidige DualShock controllers zal vervangen. Dit is uiteraard goed nieuws voor de hardcore gamers die bang waren dat de controller net als bij de Wii als standaard gebruikt zou worden bij nieuwe games, maar dit is dus niet het geval.

The key though for the consumer is choice. We don't want to force motion gaming down their throat, so for the shooter fan, it's gonna be 'well, I like motion gaming but I prefer my DualShock', so that's going to be be there for them. The thing about this motion gaming is that it's an add-on, and enhancement, and an extension of what already exists, not a replacement.

Ook zijn er volgens hem 35 ontwikkelaars bezig met de PlayStation Move en zullen er dit jaar nog 20 games uitkomen met PlayStation Move ondersteuning.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?