Move bederft speel ervaring SOCOM 4 niet

Volgens Elliot Martin, de Europese Producer van SOCOM, zal de motion-besturing in SOCOM 4 de speel ervaring niet bederven.

In het nieuwste deel uit de SOCOM serie zal het mogelijk zijn om naast je gewone controller de game met de PlayStation Move te spelen. Vele gamers denken dat dit de game niet goed zal doen, maar Elliot Martin verklaarde het tegenovergestelde in een interview met Eurogamer.

I would consider myself a hardcore gamer, so I feel I can have an opinion on this, but I've seen games in development which would be considered hardcore and which make very good use of the Move implementation - SOCOM being just one of them.
It doesn't ruin the experience, that's the important thing. It may not be the exact experience certain people want but that's why we're being very careful to not lock it down. We're trying to preserve the different playing methods to appease everyone.

De game zal naast de PlayStation Move ook met gewone controller te spelen zijn. Goed nieuws dus voor iedereen die het zwiepen maar niks vindt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?