Motorstorm: Pacific Rift versnelt met adrenaline

Goed nieuws voor de fans van Motorstorm. De game Motorstorm: Pacific Rift zal binnenkort twee nieuwe downloadable pakketten krijgen, namelijk SPEED en ADRENALINE. De prijs van de pakketten is nog niet bekend, maar wellicht horen we daar meer over tijdens de presentatie van Sony op de E3.

Het eerste pakket, SPEED, laat je racen op drie nieuwe parcours: Quicksands, Engorged en Dark Fire Swamp. Daarnaast zijn er drie varianten op reeds bestaande parcours, kun je vier nieuwe wagens uittesten en ook nog eens losgaan op het Speed Weekend, een minifestival dat bestaat uit 48 events.

In ADRENALINE kun je ook drie nieuwe parcours verwachten, te weten Reefrunner, Brimstone en Hollowed Earth. Ook zijn er vijf varianten op bestaande parcours, vier nieuwe voertuigen en zes nieuwe karakters om mee te spelen. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je nog de beschikking over een heel arsenaal aan spuitbeurten, waarmee je jouw bestaande voertuigen een geheel nieuwe stijl kunt geven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?