Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

MotorStorm: Pacific Rift verkoopt goed

MotorStorm was al een succesvolle game die al meteen bij de release van de PlayStation 3 verkrijgbaar was, maar nu is er voor de serie nog meer goed nieuws. De tweede telg uit de franchise, MotorStorm: Pacific Rift heeft sinds de release op zeven november al meer dan één miljoen verkochte kopieën in Europa alleen.

Het nieuws komt voor Sony op een gunstig moment. Vanwege de hevige concurrentie in de consolemarkt en de entertainmentindustrie, de dure yen en de verzwakking van de wereldeconomie moet het Japanse bedrijf reorganiseren. Er worden minstens achtduizend banen geschrapt en de investeringen in de elektronicatak zullen gestaag afnemen. Alhoewel de goede verkoop van één spel geen groot verschil zal maken voor het bedrijf zelf is het toch wel een kleine overwinning.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?