Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

MotorStorm: Pacific Rift komt sneller dan verwacht

De Benelux-afdeling van Sony heeft vandaag laten weten dat MotorStorm: Pacific Rift een weekje eerder verschijnt. In plaats van 7 november is de game nu doorgescheurd naar 31 oktober.

MotorStorm: Pacific Rift is het tweede deel uit de serie voor de PlayStation 3. Net als in het eerste deel zul je in verschillende off-road races de modder trotseren met zowel grote als kleine voertuigen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?