MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Motorstorm: Pacific Patch

De eerste update voor Motorstorm: Pacific Rift is nu te downloaden via PSN.

De update heeft niet al te veel om het lijf, maar verhelpt een aantal kleine problemen. Zo wordt het mogelijk een backup te maken van je savegames in je gebruikersprofiel. Daarnaast worden de ranglijsten wat overzichtelijker en zie je tijdens de laadschermen een racehelm, die het dus duidelijker moet maken dat de game aan het laden is. Verder zullen de foto's er in de Photo Mode wat beter uitzien.

Ten slotte de meest ingrijpende verandering. Zo was het altijd mogelijk om extra boosttijd te krijgen door de game tijdens een boost te pauzeren en vervolgens weer verder te spelen. Dit komt te vervallen met de update.

Binnenkort kunnen we volgens Jed Ashforth, Game Director bij Evolution Studios, nog een update verwachten. Hoewel de inhoud hiervan nog niet bekend, hintte hij voorzichtig richting Trophies. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?