MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Motorstorm 2 krijgt 16 racebanen

Motorstorm 2 gaat straks een grote rol spelen in Home en zal met 16 racebanen een stuk groter zijn dan deel 1. Dat heeft Nigel Kershaw, de game director van Motorstorm 2 aangekondigd.

De banen zullen ook een stuk interactiever worden door de verbeterde engine en dat zal veel invloed hebben op het rijgedrag.

The environments are much more interactive in the new game. This is especially true of the new track elements - the water, vegetation, lava and so on. And again, their effects differ from one vehicle class to the next.

Het ontwikkelteam heeft veel ervaring opgedaan bij het ontwikkelen van Motorstorm 1 en alle verkregen kennis wordt nu gebruikt om meer uit de console te halen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?