Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Motion controller voor de Xbox 360

Motus is bezig een motion controller te ontwikkelen exclusief voor de Xbox 360. De controller zal geen referentiepunten nodig hebben zoals de Wiimote en zal weten waar hij zich bevindt.

De Darwin controller kan in twee stukken opgedeeld worden om met twee handen te spelen of als een soort lightsaber met één hand. Voor het ding in actie, zie hier een filmpje.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?