Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mortal Kombat vs. DC Universe

  • Ontwikkelaar Midway
  • Eerste releasedatum 16 november 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Mortal Kombat vs. DC Universe krijgt nieuwe characters

De knokpartijen in Mortal Kombat vs, DC Universe zijn nog lang niet voorbij, want Ed Boon van Midway heeft in een interview bekent gemaakt dat ze bezig zijn met nieuwe characters voor de game. Helaas heeft hij niks vertelt over wie de nieuwe characters zullen gaan worden.

De nieuwe characters zullen in elk geval makkelijk te downloaden zijn via downloadbare content. Om de evenwicht te bewaren komen ze in paren om zo de Mortal Kombat en de DC Universe kant gelijk te houden. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe characters zullen verschijnen, maar hopelijk duurt het niet lang meer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?