Mortal Kombat 11 Sindel eerste render onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 31 oktober 2019 15:50

De eerste afbeelding voor Mortal Kombat 11's nieuwe DLC personage Sindel is onthuld. De post werd gesignaleerd op Reddit.

De old school Mortal Kombat fanaten herkennen deze pittige dame natuurlijk meteen. Sindel is al een lange tijd onderdeel van het Mortal Kombat universum. Sindel is beschikbaar in de DLC uitbreiding genaamd Kombat Pack. Naast Sindel zijn ook de Terminator, Nightwolf en Shang Tsung beschikbaar. De Joker en Spawn zijn ook in aantocht, maar die komen op verschillende data volgend jaar.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Als je in het bezit bent van het Kombat Pack, is Sindel vanaf 26 november beschikbaar.

Bron: Reddit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 11

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 april 2019

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord