Morgenavond voetbalavond

Morgenavond kunnen liefhebbers van voetbal hun hart ophalen, zowel de Pro Evolution Soccer 2010 en FIFA 10 demo zullen morgen te downloaden zijn in de PlayStation Store en vanaf Xbox Live Marketplace.

Het is dus bijna zover om deze ultieme voetbalgames eens grondig uit te kunnen testen, om te zien welke game zijn doel misschien gemist heeft en welke keihard raak heeft geschoten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?