Morgen PS3 firmware update 2.40

Geplaatst: 1 juli 2008 12:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vanaf 2 juli is de nieuwste update voor de PlayStation 3 beschikbaar. Deze update heeft een enorme impact voor de PS3 gamers en zij kunnen hier dan ook flink verheugd over zijn. Er staan ze mooie ontwikkelingen te wachten.

Eén van de nieuwste ontwikkelingen is een CrossMediaBar die het mogelijk maakt om tijdens een game persoonlijke berichten te versturen en naar je eigen muziek op de harde schijf te luisteren.

Googlelen en download check

De zoekfunctionaliteit van Google wordt ook vanaf morgen aan de webbrowser toegevoegd, die je zult helpen bij het zoeken naar informatie.

Tot nu toe kan je helaas niet controleren wanneer de downloads klaar zijn, maar vanaf morgen is dat verleden tijd. Ook wordt het makkelijker om je headset tijdens het spelen aan te sluiten zonder eerst met de game te stoppen.

Uitgebreide statistieken van je behaalde resultaten

Als laatste worden de Trophies toegevoegd, waar je overzichten kan zien van je behaalde resultaten in de gespeelde games. Je eigen Trophies kan je ook vergelijken met andere gamers en deze kunnen brons, zilver of goud, en zelfs platinum voor de diehards, van kleur zijn.

Lees meer