Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Morgen PS3 firmware update 2.40

Vanaf 2 juli is de nieuwste update voor de PlayStation 3 beschikbaar. Deze update heeft een enorme impact voor de PS3 gamers en zij kunnen hier dan ook flink verheugd over zijn. Er staan ze mooie ontwikkelingen te wachten.

Eén van de nieuwste ontwikkelingen is een CrossMediaBar die het mogelijk maakt om tijdens een game persoonlijke berichten te versturen en naar je eigen muziek op de harde schijf te luisteren.

Googlelen en download check

De zoekfunctionaliteit van Google wordt ook vanaf morgen aan de webbrowser toegevoegd, die je zult helpen bij het zoeken naar informatie.

Tot nu toe kan je helaas niet controleren wanneer de downloads klaar zijn, maar vanaf morgen is dat verleden tijd. Ook wordt het makkelijker om je headset tijdens het spelen aan te sluiten zonder eerst met de game te stoppen.

Uitgebreide statistieken van je behaalde resultaten

Als laatste worden de Trophies toegevoegd, waar je overzichten kan zien van je behaalde resultaten in de gespeelde games. Je eigen Trophies kan je ook vergelijken met andere gamers en deze kunnen brons, zilver of goud, en zelfs platinum voor de diehards, van kleur zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?