Morgen nieuwe Pokémon Direct voor Pokémon Sword en Shield

Geplaatst:
Aangepast: 6 augustus 2019 11:06

Het is nog even wachten tot de release van de nieuwe Pokémon-games, maar we krijgen er morgen wel al iets nieuws over te zien. Morgen komt er namelijk een nieuwe Pokémon Direct voor Pokémon Sword en Shield.

Het officiële Twitteraccount van Pokémon liet onlangs weten dat er een nieuwe Galar Research Update gepland staat voor morgen. De vorige keer dat er onderzoek werd gedaan in de Galar-regio kregen we Gigantamaxing te zien en leerden we meer over de Pokémon League en de Gym Leaders die we tegen kunnen gaan komen. Wat er deze keer getoond wordt, is nog niet bekend. Wellicht krijgen we nog meer nieuwe features te zien, of nog meer nieuwe Pokémon die we nog niet hebben ontdekt.

De aankomende Pokémon Direct voor Pokémon Sword en Shield vindt op 7 augustus plaats om 6 uur Amerikaanse tijd, wat voor ons 15 uur betekent.

Bron: The Pokémon Company
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord