Morgen nieuw Wii-kanaal

Vanaf morgen kunnen we aan de slag met het Nintendo-kanaal voor de Wii. Via dit kanaal zijn video's te downloaden, raadt Nintendo je spellen aan en word je op de hoogte gehouden van Nintendo's games en partners.

Daarnaast houdt het kanaal iets extra's voor DS-bezitters in. De DS-downloadservice komt namelijk samen met het hele zaakje. Met deze service zal het voor DS-bezitters mogelijk zijn om trailers en demo's te downloaden. De enige voorwaarde die Nintendo hiervoor stelt, is dat je toestemming geeft om gebruikersinformatie van de Wii te laten verzamelen. Op deze manier zal Nintendo in de toekomst beter op de wensen van de consument kunnen inspelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?