Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Morgen Instant Message op je PSP

Er komt een Instant Message cliënt voor de PSP uit, genaamd Go!Messenger. Vanaf morgen is het beschikbaar in de Europese PlayStation Store.

Het programma kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kun je gewoon tekst berichten sturen, maar ook video berichten als je een Go!Cam op je PSP hebt. Naast de breedbandkosten zal deze service geen geld kosten.


"Enabling more than 8.5 Million PSP users across the SCEE region to communicate with each other, through Video or Voice chat, truly confirms the always evolving nature and potential of PSP,"

aldus PSP Europa marketing manager Stephane Hareau.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?