Morgen gratis Tales of Monkey Island hoofdstuk

Telltale heeft, in het teken van de 'Talk Like a Pirate Day', aangekondigd dat vanaf zaterdag 19 september een hoofdstuk uit de game Tales of Monkey Island gratis te downloaden zal zijn.

We're making the complete first episode of Tales of Monkey Island free from 12:01 am GMT, Sept. 19 until midnight PST, Sept. 19.

Even vertaald betekent dit dat de game bij ons op 2:01 uur 's nachts te downloaden zal zijn. Om helemaal op de hoogte te blijven van dit evenement kun je terecht op deze site.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?