Morgen Europese release info Demon's Souls

Uitgever Namco Bandai komt morgen naar buiten met informatie over de Europese releasedatum van de role-playing game Demon's Souls. Deze game, ontwikkeld door From Software, verscheen vorig jaar al in Azië en de Verenigde Staten en ontving daar enorm positieve kritieken.

We'll be making a full announcement tomorrow.

Aldus een woordvoerder van Namco Bandai tegen een Engelse website. Wat wordt bedoeld met volledig is een vraag waar we morgen antwoord op krijgen.

In Duitsland is de PS3 exclusive game al geclassificeerd voor 16 jaar en ouder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?