2010 FIFA World Cup South Africa

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 april 2010
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Morgen demo van Fifa World Cup

Vanochtend maakte Electronic Arts bekend dat morgen de demo van FIFA World Cup 2010 op zowel Xbox Live en het PlayStation Network verschijnt.

In deze nieuwe Fifa game zal je aan de slag kunnen met de officiële teams die dit jaar nog mee doen aan de Zuid-Afrikaanse wereldcup. De game zal veel lijken op FIFA 2010, maar zal de zwakke punten verbeteren. Zo verscheen er van de week al eerder een video over het verbeterde penalty systeem.

FIFA World Cup 2010 moet op 30 april verschijnen voor de PS3, 360, Wii, PSP en iPhone.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?