Army of Two

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 7 maart 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Morgen demo Army of Two

Onder het mom van 'beter laat dan nooit' bracht EA ons het nieuws dat we vanaf morgen (1 april) de demo van Amry of Two op Xbox Live kunnen verwachten. PlayStation 3-bezitters hebben pech, want er is niet gesproken over een demo op het PSN.

Hoewel de game al een tijdje uit is kunnen Xbox 360-bezitters voor alle zekerheid toch nog uitproberen of de game wat voor hen is. Army of Two staat volledig in het teken van de coöperatieve spelmodus, en in de demo zul je deze modus dan ook naar hartenlust kunnen uitproberen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?