Moonlighter: Between Dimensions komt naar consoles

Geplaatst:

Het heeft een tijdje geduurd maar de Moonlighter dlc Between Dimensions komt binnenkort naar de consoles. Zoals gewoonlijk maakte de uitgever 11 bit studios dit bekend via een trailer.

Moonlighter: Between Dimensions kwam bijna een jaar geleden uit voor de pc en baant zich nu ook een weg naar de consoles. De dlc brengt niet alleen een nieuwe Dungeon, maar ook tien nieuwe vijanden en vijf kleinere eindbazen. Om je helemaal klaar te stomen voor de gevechten zijn er ook nieuwe wapens en uitrustingen toegevoegd. De winkel en het dorpje zijn erg belangrijk in Moonlighter dus ook hier zijn een aantal veranderingen in aangebracht. Om de dlc te spelen moet je wel eerst het verhaal van Moonlighter hebben uitgespeeld.

Moonlighter: Between Dimensions verschijnt op 29 mei voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 voor een prijs van zeven euro.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Moonlighter

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 mei 2018

Ontwikkelaar

Digital Sun

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord