Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mooiere graphics en betere prestaties op Xbox 360

Een weblog op Variety heeft gezegd dat de komende Xbox Experience update nog meer goede eigenschappen in zich heeft dan degene die Microsoft al heeft aangekondigd. Het is volgens hen namelijk zo dat een game die je op de harddisk van je Xbox 360 installeert er opeens veel helderder en scherper uit gaat zien, dan als je hem gewoon vanaf de dvd speelt.

Vooralsnog is dit alleen een gerucht, want Microsoft heeft nog niet gereageerd op dit bericht. We houden je op de hoogte over deze nieuwe ontwikkeling, en wat ons betreft is het gerucht waar. Want wie wil er nou niet nog mooiere graphics op zijn Xbox 360?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?