Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mooie oplossing opslagprobleem Xbox 360 update

Binnenkort, op 19 november, zal de nieuwe 'Xbox 360 Experience' update verschijnen, waardoor het Xbox 360 Dashboard een heel andere stijl gaat krijgen. Nu is er voor de installatie wel 128 MB aan vrije schijfruimte nodig, waardoor de eigenaren van een Xbox 360 zonder harde schijf gedupeerd leken te worden.

Microsoft is nu gelukkig met een passende oplossing voor dit probleem gekomen. De mensen die zo'n harde schijf niet hebben, kunnen gratis een memory-card van 512 MB aanvragen, of voor een zacht prijsje een harde schijf van 20 GB aanschaffen. Zo kan iedereen dus binnenkort genieten van de update!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?