Monster Hunter World beloont behulpzame spelers

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2019 09:31

Ben jij al helemaal klaar voor de Iceborne-uitbreiding van Monster Hunter World, maar zijn je vrienden nog lang niet klaar met het origineel? Help je vrienden dan met quests, want Monster Hunter World beloont behulpzame spelers.

De release van Monster Hunter World: Iceborne is ontzettend dichtbij. Deze nieuwe uitbreiding brengt heel wat nieuwe content met zich mee, zoals nieuwe gebieden, quests en monsters. Ook is het mogelijk om een nieuwe, hogere rang te verkrijgen dan de G-rank van Monster Hunter World. Om aan Iceborne te kunnen beginnen, moet je wel al level 16 zijn. Degenen die Monster Hunter World hebben gespeeld, weten dat dit best een tijdje kan duren. In een interview met Eurogamer gaven de ontwikkelaars van de uitbreiding echter aan dat ze hier iets op hebben bedacht. Middels het zogenaamde Hunter Helper-systeem spelers van een hoger level verschillende beloningen krijgen wanneer ze spelers van lagere levels helpen met quests, zodat ze sneller in kunnen stromen in de nieuwe uitbreiding.

Monster Hunter World is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding Iceborne verschijnt 6 september voor de PlayStation 4 en Xbox One en arriveert in januari 2020 op de pc.

Bron: Eurogamer
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter World: Iceborne

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

6 september 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord