Monster Hunter Rise komt later naar pc

Geplaatst:

Monster Hunter Rise gaat later verschijnen op de pc. Dit maken Capcom topmannen Ryozo Tsujimoto en Yasunori Ichinose bekend via een interview.

In het interview worden de leaks besproken waar Capcom mee te kampen had een aantal maanden geleden. Daarin stond dat Monster Hunter Rise een pc-release zou krijgen en dat is nu bevestigd door Capcom. Monster Hunter Rise gaat uitkomen op de pc, maar ze geven aan dat de pc-ontwikkeling nog in een vroege stadium bevindt. Monster Hunter Rise gaat daarom pas in het jaar 2022 voor de pc verschijnen. Het is nog onbekend of de RPG van Capcom ook op andere consoles gaat uitkomen. Bekijk hier de preview van Monster Hunter Rise. Bekijk hier de nieuwe gameplay van Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise is beschikbaar vanaf 26 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: Fanbyte
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord