Monster Hunter Rise Digital Event vanmiddag te bekijken

Geplaatst: 7 januari 2021 15:37
Aangepast: 7 januari 2021 15:44

Vanmiddag vindt er een digitaal evenement rondom Monster Hunter Rise plaats. Tijdens het evenement gaat Capcom meer informatie vrijgeven over de nieuwe game.

De demo van Monster Hunter Rise komt later deze maand uit voor de Nintendo Switch, maar de echte fans kunnen vanmiddag alvast van een voorproefje genieten tijdens het Munster Hunter Rise Digital Event van Capcom. De presentatie is online te bekijken via het Monster Hunter Twitch kanaal en de officiële YouTube pagina van de gameserie. Naast informatie over de game zelf, zullen er ook details gegeven worden over de demo die in januari verwacht wordt, waaronder de startdatum en tijd. Wil je het evenement graag bekijken? Dat kan hieronder!

Monster Hunter Rise staat gepland voor 21 maart 2021.

Bron: Shacknews

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord