Check al onze gamescom content hier!

Monster Hunter 3 behaalt perfecte score

In Japan komt wekelijks de Famitsu uit. Dit gamesmagazine is erg geliefd onder de Japanners. Je kunt het zien als de Power Unlimited van Japan.

Een gamesmagazine is natuurlijk niets zonder reviews. Deze week werden er in de Famitsu 6 games bekeken, waaronder Monster Hunter 3. De meeste games kwamen niet boven de 30 van de 40 punten, maar Monster Hunter 3 voor de Nintendo Wii heeft de perfecte score gehaald. De Famitsu heeft nu 11 games de perfecte score gegeven. 3 van deze games verschenen op de Nintendo Wii.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?